A család érték

Happy family

Happy family

 A család érték - Ars Poeticánk

2017. március 21. - Happy Family

Kik vagyunk és miért jött létre ez a blog?

A Happy Family című blogon keresztül is szeretnénk hidat biztosítani a happyfamily.hu tapasztalt szakértői, szerzői és a  családok között. A Happy Family blog különlegessége, hogy szerzői, bloggerei maguk is családban élnek, házasok és gyerekeket nevelnek (néhányan még nemrég váltak szülővé, mások évek óta több gyermekes szülők, nagycsaládosok), így nemcsak kívülálló szakértőként látják a témákat, hanem ők is benne mozognak ebben a közegben, így szavuk mindenképpen hiteles.

Szlogenünk, miszerint a CSALÁD: ÉRTÉK, mára még fontosabb, mint akár 10-20 éve, így küldetésünknek tartjuk az örökérvényű családi értékek védelmezését.

happy_family_rolunk.jpg

Csapatunk

Hogyan lehet velünk találkozni?

Blogunkon igyekszünk hetente megjelenő aktuális tartalmakkal segíteni a családok és a családalapítást tervezők mindennapjait. Tartsatok velünk, igyekszünk szakértőinkkel minden témát körbejárni, ami a családi életet még teljesebbé, sikeresebbé teheti!

hfbloggertal.jpg

Közösségépítés

A Happy Family célja, hogy az Olvasókkal akár személyesen is találkozzon rendezvényein, beszélgessenek, és kreatív ötletekkel építsék tovább a közösséget.

Magunk is családosokként és többen nagycsaládosokként nyitottak vagyunk a kommunikációra, szeretettel várunk, minden építő ötletet, észrevételt, kezdeményezést, ami a témáinkat érinti. Véleményetek fontosságát hangsúlyozzuk Szakértőink és Partnereink felé is, így ötleteitek, meglátásaitok valóban hozzáadott értékek lehetnek, számítanak. Témajavaslataitokat is szeretettel várjuk!

Örömmel várunk tehát Titeket  itt a blogon, de web, - insta,- , facebook és pinterest oldalainkon, és egyéb rendezvényeinken is kövessetek minket! Ragadjatok billentyűzetet és írjatok a info@happyfamily.hu-ra!

A happyfamily.hu csapata

happy_flogo.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://happyfamily.blog.hu/api/trackback/id/tr9212358005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása