A család érték

Happy family

Happy family

Szívvel – lélekkel lehet minőséget létrehozni!

Beszámoló

2017. június 19. - Happy Family

Mi, a Happy Family, a Partnereinknek kiemelt és közvetlen családelérést biztosító ügynökség,  2017. június 9-én ismét blogger-találkozót szerveztünk a patinás budai Villa Bagatelle-ben. A rendezvény aktuális fővendége a burgenlandi Hotel Sonnenpark igazán kreatív csapata volt, akik nem érkeztek üres kézzel: kedves ajándékokkal, informatív beszámolókkal, interaktív, vidám feladatokkal és egy szenzációs nyereményjátékkal örvendeztették meg a jelenlévőket.

A blogger-találkozót Kalcsó Adrienn, a Happy Family ügyvezetője nyitotta meg röviden ismertetve a Happy Family legaktuálisabb híreit és sikereit:

  • Megújult a Happy Family honlapunk, ami új struktúrájával, új design-jával még szélesebb családi közönséget célzott meg, ezzel kiemelt elérést, update tartalmakat generálva az online, családos portálok között
  • Rendezvényeink témakörét a valódi élmény „esernyő” keretei alá szervezzük, így például a tavaszi, Aquaworldben rendezett „Kütyük helyett válaszd a valódi élményt” családi napon belül Gyerekriporter kerestetik versenyt írtunk ki a Happy Family Oscar-díjért, a Mindenki c. Oscar-díjas kisjátékfilm főszereplőivel és Bakáts téri kórusával karöltve
  • Áprilisban elindult a blog.hu! A posztbejegyzéseket az index.hu és propeller.hu is nagyon megkedvelte.

A prezentáció az Uptofaith videóval záródott. A Családok Világkongresszusát indító flashmobon a Happy Family csapatából is sokan részt vettek, hogy így is demonstrálják: a család érték – ahogy a Happy Family szlogenje hirdeti, már a logóban is. Megtudhattuk, hogy a budapesti kongresszuson a Happy Family képviselője is részt vett.

Happyfamily.hu – hiteles, mértékadó portál

„A családok számára hiteles, és mértékadó infóportál lettünk, rendezvényeink és termékeinken keresztül szeretnénk szakmailag is hiteles információkat, illetve fejlesztő termékeket és elfoglaltságokat biztosítani. Fontos, hogy értéket teremtsünk, és inspiráljuk a szülőket, és természetesen nagyon fontos számunkra szakmai partnereink elégedettsége is”- ismertette a Happy Family céljait az ügyvezető.

A cél érdekében számos újságírót, bloggert, vloggert, szakértőt és nem utolsó sorban szülőt bevonunk a munkába. A találkozón Bereczki Enikő, blogger, ifjúsági-generációs szakértő luxemburgi szakmai konferencián szerzett tapasztalatai alapján röviden ismertette azokat a tényezőket, melyek fontosak a Z-generációsok elérésénél. Ficza János, az Apu-kalipszis blog díjnyertes bloggere a babaúszásról osztotta meg tapasztalatait egy lebilincselő videóval.

Családos, gondtalan és biztonságos felüdülés

A délután további részében a vendég, a Hotel Sonnenpark csapata, –  Kitzwögerer Anita, rezident manager, Lakotár Orsolya, marketing asszisztens, Gerencsér János, animátor, Györei Gabriella, Úszóakadémia-vezető – mutatta be az extra-családbarát hotelt és a hozzá kapcsolódó Sonnentherme élményfürdőt.  A Happy Family bloggerei, újságírói közül többen már ellátogathattak ide a márciusi sajtónapokon, ahol meggyőződhettünk arról, hogy csakis a hotel által képviselt szemlélet, hozzáállás viheti előbbre hazánkban is, a még gyerekcipőben járó, családbarát koncepció teljes mértékű kiteljesedését.

Riederné Fonyó Barbara, a momwithfive családi magazin alapítója, bloggere, nagycsaládos édesanya így emlékezett vissza az ott töltött Happy Family sajtóútra: „Öt gyerekkel és számos családi utazással a hátam mögött bizton állíthatom, hogy egy szálláshely nem a vécészűkítőtől, a fellépőtől, a sószobától és a bio ételtől lesz családbarát, hanem a szívtől, amelyet hozzátesznek mindehhez. A szívtől, amelynek segítségével megalkotható egy olyan tér, mint az ausztriai Hotel Sonnenpark, amilyet mindenki megérdemel(ne), ha családbarát nyaralásra indul.”

A Sonnentherme munkatársai bemutatták azokat a részleteket, szolgáltatásokat, melyek igazán családbaráttá teszik a csúcsszínvonalú wellness szállodát: a babaúszástól kezdve (amelyről részletes információt is kaptunk) a rengeteg szuper felszerelésig (ételallergiások igényeire is felkészültek, minden eszköz adott bébiételekhez) a többféle és mindig steril babakocsiig, minden elképzelhető szolgáltatásig, nemcsak a babák, hanem bármely korosztályú gyermek részére. A vendégek óhajának teljesüléséről külön magyar anyanyelvű rezident menedzser gondoskodik, de a szálloda munkatársai már a kapcsolatfelvételtől magyar nyelven beszélnek, így bátran útnak indulhat az is, aki esetleg nem beszél idegen nyelveket.

Önfeledt móka és kacagás

A felügyelet sem a megszokott gyerekvigyázás, hanem foglalkoztató móka-kacagás, valamint számtalan fejlesztő tevékenység és élmény vár a gyerekekre Sunny Bunny-val és Pinky Bunny-val a családok bioritmusát is figyelembe véve. Mindkét barátságos animátor-nyuszi ellátogatott blogger-találkozóra is, így egy délutánra mindenki önfeledt gyermeknek érezhette magát, átélhette a hotel animációit, testközelből is. Egy valami biztos, hogy a Partnerek elhivatottsága, munkához való hozzáállása, kimagasló, igazán példaértékű egy életre, nem marad nyomtalan a résztvevők számára.

A rendezvényen a finom ételek-italok mellett a bloggereknek, vendégeknek volt idejük beszélgetésre, ismerkedésre is. Bízunk abban, hogy minden résztvevő inspirációt kapott munkájához és, hogy részt vegyen továbbra is, vagy ha még nem tette, csatlakozzon az ország egyik legjobb családi magazinjának, a Happy Family közösségéhez!

A bejegyzés trackback címe:

https://happyfamily.blog.hu/api/trackback/id/tr8612606313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása