A család érték

Happy family

Happy family

Hotel Európa fit****superior Hévíz - Logischool programozó hetek gyerekeknek

2019. július 12. - Happy Family

A mai felelős szülők nagy része tudatosan keresi annak lehetőségét, hogy gondoskodjon arról, hogy gyereke megfelelő digitális képzésben részesüljön, hiszen egyértelmű számukra, hogy a digitális írástudás elsajátítása manapság már létfontosságú, jövőt álló készség.

A hévízi EurópaFit Hotelben például gyerekbarát és inspiráló környezetben, játékos formában sajátíthatják a kisebbek és a nagyobbak a gondosan összeállított tananyagot. Feláras szolgáltatás keretében a Logiscool-lal karöltve – Logiscool Hetek elnevezésű programmal –  kínálnak, a 7-15 éves gyerekek számára napi 90 percben, a nyári ingyenes animáció mellett pedig digitális tanulást, programozást, applikáció fejlesztést, robotikaoktatást, valamint bevezetik a gyerekeket a videókészítés rejtelmeibe, és más izgalmas témákba, amelyek tematikusan épülnek fel. Az oktatók arra is figyelnek, hogy rendkívül gyakorlatorientált módon vezessék be a fiatalokat az informatika, a robotika és a programozás világába. Vannak olyan foglalkozások is, melyeken alapvetően saját számítógépes játékokat is fejleszthetnek a diákok. Nemcsak a résztvevő gyerekek a digitális írástudása fejlődik, hanem logikai, problémamegoldó, prezentációs készségük és algoritmikus gondolkodásuk is javul, illetve a későbbiekben a kudarcokból is könnyebben tanulnak.

Érdemes mielőbb jelentkezni, mert a feláras programként működő tanfolyamokra előzetesen regisztrálni kell és gyorsan fogynak a helyek!

https://www.europafit.hu

A szálloda központi telefonszáma: +36 83 501-100 

 

Bővebben a programról: https://happyfamily.hu/gyerekek-digitalis-keszsegeinek-nyari-tudatos-elmenyalapu-fejlesztese/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://happyfamily.blog.hu/api/trackback/id/tr7114942216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása