A család érték

Happy family

5 csodálatos gyerekzenekar - zenéjükre még Te is táncra perdülsz!

2018. november 08. - Happy Family

A gyerekek őszinték. Nem mindenkinek sikerül a szívükhöz közel kerülni. Öt olyan gyerekzenekart, zenészt mutatunk be, akiknek ez sikerült, sőt, többen még beteg gyerekeknek is zenélnek.

tatika7.jpg

Tovább

Hol, mennyiből és hogy nyaralunk?

Családi nyaralási körkép

A családi nyaralás nemcsak  felüdülés, hanem kihívás is lehet. Hogy tervezzük, hogy mindenkinek jó legyen? Hol, hogyan nyaraljunk csecsemővel, kisgyerekkel,  kamasszal vagy gyerek nélkül? Ki mennyit áldoz a családi utazásra?

furgon.jpg

Tovább

5+1 nagycsaládos híresség, akiről nem is gondolnád mennyi gyereket nevel!

Bár a sztárok általában nem arról híresek, hogy mennyi gyereket vállalnak, számos  híres anyuka és apuka szereti a nagycsaládot. Nézzünk néhány igazán figyelemreméltó példát!

jamie-oliver-wife-children-instagram-easter-a.jpg 

Tovább

A 10 legjobb mobil alkalmazás szülőknek

Modern világban élünk, így a mai kor emberét már sok-sok applikációval kényeztetik, hogy az élet egyszerűbb és könnyebb legyen. Nincs ez máshogy a szülőkkel sem. Ők is mindenhol mobiltelefonnal mozognak és sokszor jól jön egy kis segítség. Rengeteg hazai és külföldi alkalmazás áll a rendelkezésükre, melyeknek témája a terhesség felfedezésétől kezdve az újszülöttek óvásán át a családi élet összehangolásáig terjed. Legtöbbször hasznosak, ingyenesek és egyszerűek. A legjobbakról pedig listát készítettünk. Nem olyan appokat kerestünk, amelyekkel a gyerekeket lehet elfoglalni vagy oktatni, hanem olyanokat, amelyek kizárólag a szülőknek szólnak. Persze néha felmerül a kérdés, hogy vajon valóban szükség van-e rájuk, hiszen ha csak tíz évet utazunk vissza az időben, azt látjuk, hogy applikációk nélkül is a szülők megoldották valahogy... Na de ha már vannak, akkor miért ne használnánk őket, nem igaz?

123rfff.jpg

Fotó: 123rf.com

Tovább

Szívvel – lélekkel lehet minőséget létrehozni!

Beszámoló

Mi, a Happy Family, a Partnereinknek kiemelt és közvetlen családelérést biztosító ügynökség,  2017. június 9-én ismét blogger-találkozót szerveztünk a patinás budai Villa Bagatelle-ben. A rendezvény aktuális fővendége a burgenlandi Hotel Sonnenpark igazán kreatív csapata volt, akik nem érkeztek üres kézzel: kedves ajándékokkal, informatív beszámolókkal, interaktív, vidám feladatokkal és egy szenzációs nyereményjátékkal örvendeztették meg a jelenlévőket.

Tovább

Ismerd meg az egyik legmenőbb apabloggert!

Az Apu-kalipszis blog apabloggere úgy gondolja, bár egyre menőbb apának lenni, van még hová fejlődni ahhoz, hogy ne csak biodíszletek legyenek az apák, hanem fontos elemei a családnak. De hogyan? Például úgy, hogy elolvasod ezt az interjút!

ficza_janos.jpg

Tovább

Online apák - ők a világ legnépszerűbb apabloggerei

Manapság a családi bloggerek és vloggerek – sőt, az Insta bloggerek is - csúcsidejüket élik. Sorra jelennek meg az internetes anyukák, akik nevelési praktikákkal, fashion tanácsokkal, trendi receptekkel, DIY ötletekkel vagy éppen anyukás kalandjaikkal szórakoztatják az online nagyérdeműt. Ez a típusú új média ma már nem csak nemzetközi szinten, hanem hazánkban is nagyon népszerűvé vált. Eljött azonban egy új korszak is egyben, amely felpezsdíti a családi blogok állóvizét: megjelentek az apukák is, akik nagy hanggal, hipszter szakállal és magasra nyújtott kézzel jelzik, hogy ők is itt vannak ám, így ezentúl már nem csak női hangokkal lesznek tele a virtuális illetve a valós játszóterek.

home-office-336581_640.jpg

Fotó: Pixabay.com

Tovább

Igen vagy nem az apás szülésre?

A modern szülők korszakában divatossá vált az apás szülés. Ma már természetesnek számít az, ami húsz éve még elképzelhetetlen volt: hogy az apuka is jelen legyen a szülőszobában. De vajon ki akarja ezt jobban, a nők vagy a férfiak? Érdemes ott lenni vagy inkább maradjon ki belőle a férfi? Mit mondanak a szakértők és az orvosok? Mit gondolnak erről a férfiak? Apás szülés férfiszemmel.

apas_szules.jpg

Tovább