A család érték

Happy family

Ne bonyolítsd túl a gyereked fejlesztését!

"Az életre nevelés egy nagy fejlesztő játék"

2019. március 01. - Happy Family

Anyagi szempontból óriási üzleti potenciál van a gyerekek fejlesztésében, hiszen legtöbb szülő bármit megtenne, megvenne és kifizetne, ha a gyerekéről van szó. Az elmúlt években rengeteg jó és kevésbé jó fejlesztő program, módszer, alkalmazás is elindult, pedig számtalan pofonegyszerű tevékenység is van, ami jobban fejleszt, mint bármilyen más méregdrága különóra vagy játék. Ezeket vesszük most szemügyre.kislanyok.jpg

Tovább

7 fergeteges klasszikus film a szerelemről

Nem csak Valentin napra

Összegyűjtöttünk néhány régi filmet, melyek megkapóan szépen vagy éppen szívderítően és mulatságosan mutatják be a szerelmet és a párkapcsolatot. A színészgárda pedig igazán parádés lett: Robert Redford, Cary Grant, Törőcsik Mari, Darvas Iván, Ruttkai Éva, Julie Andrews, Sir Anthony Hopkins, Jane Fonda és még sokan mások.cary-grant.jpg

Tovább

5 csodálatos gyerekzenekar - zenéjükre még Te is táncra perdülsz!

A gyerekek őszinték. Nem mindenkinek sikerül a szívükhöz közel kerülni. Öt olyan gyerekzenekart, zenészt mutatunk be, akiknek ez sikerült, sőt, többen még beteg gyerekeknek is zenélnek.

tatika7.jpg

Tovább

Hol, mennyiből és hogy nyaralunk?

Családi nyaralási körkép

A családi nyaralás nemcsak  felüdülés, hanem kihívás is lehet. Hogy tervezzük, hogy mindenkinek jó legyen? Hol, hogyan nyaraljunk csecsemővel, kisgyerekkel,  kamasszal vagy gyerek nélkül? Ki mennyit áldoz a családi utazásra?

furgon.jpg

Tovább

5+1 nagycsaládos híresség, akiről nem is gondolnád mennyi gyereket nevel!

Bár a sztárok általában nem arról híresek, hogy mennyi gyereket vállalnak, számos  híres anyuka és apuka szereti a nagycsaládot. Nézzünk néhány igazán figyelemreméltó példát!

jamie-oliver-wife-children-instagram-easter-a.jpg 

Tovább

A 10 legjobb mobil alkalmazás szülőknek

Modern világban élünk, így a mai kor emberét már sok-sok applikációval kényeztetik, hogy az élet egyszerűbb és könnyebb legyen. Nincs ez máshogy a szülőkkel sem. Ők is mindenhol mobiltelefonnal mozognak és sokszor jól jön egy kis segítség. Rengeteg hazai és külföldi alkalmazás áll a rendelkezésükre, melyeknek témája a terhesség felfedezésétől kezdve az újszülöttek óvásán át a családi élet összehangolásáig terjed. Legtöbbször hasznosak, ingyenesek és egyszerűek. A legjobbakról pedig listát készítettünk. Nem olyan appokat kerestünk, amelyekkel a gyerekeket lehet elfoglalni vagy oktatni, hanem olyanokat, amelyek kizárólag a szülőknek szólnak. Persze néha felmerül a kérdés, hogy vajon valóban szükség van-e rájuk, hiszen ha csak tíz évet utazunk vissza az időben, azt látjuk, hogy applikációk nélkül is a szülők megoldották valahogy... Na de ha már vannak, akkor miért ne használnánk őket, nem igaz?

123rfff.jpg

Fotó: 123rf.com

Tovább