A család érték

Happy family

Mi lesz veletek netfüggő gyerekek?

2018. május 17. - Happy Family

A digitális világ folyamatos változásaiban gyerekeink sokszor jóval előrébb járnak, mint mi. Ez azonban tévhit, ugyanis, attól, hogy gyorsan megtanulják az eszközhasználatot, nem jelenti azt, hogy felelősen, jól használnák azokat.

tablet_boy.jpg

Tovább

5+1 nagycsaládos híresség, akiről nem is gondolnád mennyi gyereket nevel!

Bár a sztárok általában nem arról híresek, hogy mennyi gyereket vállalnak, számos  híres anyuka és apuka szereti a nagycsaládot. Nézzünk néhány igazán figyelemreméltó példát!

jamie-oliver-wife-children-instagram-easter-a.jpg 

Tovább

Szívvel – lélekkel lehet minőséget létrehozni!

Beszámoló

Mi, a Happy Family, a Partnereinknek kiemelt és közvetlen családelérést biztosító ügynökség,  2017. június 9-én ismét blogger-találkozót szerveztünk a patinás budai Villa Bagatelle-ben. A rendezvény aktuális fővendége a burgenlandi Hotel Sonnenpark igazán kreatív csapata volt, akik nem érkeztek üres kézzel: kedves ajándékokkal, informatív beszámolókkal, interaktív, vidám feladatokkal és egy szenzációs nyereményjátékkal örvendeztették meg a jelenlévőket.

Tovább

Ismerd meg az egyik legmenőbb apabloggert!

Az Apu-kalipszis blog apabloggere úgy gondolja, bár egyre menőbb apának lenni, van még hová fejlődni ahhoz, hogy ne csak biodíszletek legyenek az apák, hanem fontos elemei a családnak. De hogyan? Például úgy, hogy elolvasod ezt az interjút!

ficza_janos.jpg

Tovább

Online apák - ők a világ legnépszerűbb apabloggerei

Manapság a családi bloggerek és vloggerek – sőt, az Insta bloggerek is - csúcsidejüket élik. Sorra jelennek meg az internetes anyukák, akik nevelési praktikákkal, fashion tanácsokkal, trendi receptekkel, DIY ötletekkel vagy éppen anyukás kalandjaikkal szórakoztatják az online nagyérdeműt. Ez a típusú új média ma már nem csak nemzetközi szinten, hanem hazánkban is nagyon népszerűvé vált. Eljött azonban egy új korszak is egyben, amely felpezsdíti a családi blogok állóvizét: megjelentek az apukák is, akik nagy hanggal, hipszter szakállal és magasra nyújtott kézzel jelzik, hogy ők is itt vannak ám, így ezentúl már nem csak női hangokkal lesznek tele a virtuális illetve a valós játszóterek.

home-office-336581_640.jpg

Fotó: Pixabay.com

Tovább

Igen vagy nem az apás szülésre?

A modern szülők korszakában divatossá vált az apás szülés. Ma már természetesnek számít az, ami húsz éve még elképzelhetetlen volt: hogy az apuka is jelen legyen a szülőszobában. De vajon ki akarja ezt jobban, a nők vagy a férfiak? Érdemes ott lenni vagy inkább maradjon ki belőle a férfi? Mit mondanak a szakértők és az orvosok? Mit gondolnak erről a férfiak? Apás szülés férfiszemmel.

apas_szules.jpg

Tovább

Szupernők és robotmutánsok: így készítik fel a gyerekeket Hollywoodra

Engedheted a gyerekednek a tévézést vagy nem? Ha igen, mennyi időt tölthet ezzel?  A most felnövekvő generáció milyen mesehősökön nevelkedik? Ha túlzásba vittük a mesenézést, van még visszaút? Szakértői tippek következnek!
tv-gyerek.jpg

Tovább

Anyaság negyven felett: Meddig ketyeghet a biológiai óra?

Vannak extrém esetek amikor az orvostudomány segítségével akár 50, 60, 70 és nemrég 100 éves nők is szülhetnek. De meddig és hogyan nevelik gyerekeiket az idősebb anyák? Jó ez a gyereknek? Mit mondanak az orvosok? Milyen előnyei és hátrányai lehetnek a későbbre tolódott szülésnek?

bridget_jones.jpg

Emma Thompson (bal oldalon) 40 éves volt, amikor első gyermekét szülte.

Tovább

Hogyan ismertessük meg gyerekeinkkel a húsvét bibliai eseményeit?

Avagy van húsvét a csoki nyuszin és a tojásfestésen túl

Még gyakran a magukat kereszténynek tituláló szülők és azok is,  akik ugyan nem hívők de tisztában vannak a Biblia kultúrtörténeti jelentőségével, húsvétkor is inkább tojásfestéssel és húsvéti nyuszis játékokkal, édességekkel foglalják el gyerekeiket. A bibliai húsvét megismertetésétől sokan mintha ódzkodnának. De miért van ez így?

csalad_olvas.jpg

Tovább