A család érték

Happy family

Happy family

5+1 nagycsaládos híresség, akiről nem is gondolnád mennyi gyereket nevel!

2018. április 21. - Happy Family

Bár a sztárok általában nem arról híresek, hogy mennyi gyereket vállalnak, számos  híres anyuka és apuka szereti a nagycsaládot. Nézzünk néhány igazán figyelemreméltó példát!

jamie-oliver-wife-children-instagram-easter-a.jpg 

Tom Hanks - 4 gyerek

Tom Hanks és Rita Wilson idén már a harmincadik közös évüket ünnepelhetik együtt, és még ennyi idő után is odavannak egymásért. A színésznőnél 2016-ban mellrákot diagnosztizáltak és a betegség miatt kettős masztektómián, valamint egy helyreállító műtéten is át kellett esnie. Éppen ezért a házaspár minden pillanatot kihasznál, mindig együtt töltik a szabadidejüket. Az Oscar-díjas Tom Hanksnek két házasságából négy gyermeke született az évek során. Legidősebb fia, a színészként apja nyomdokaiba lépő Colin, már ő maga is édesapa, két kislánya is született.Tom elsőszülött lánya, Elizabeth írónőként keresi kenyerét. Harmadik gyermeke a sportos Chet rapperként igyekszik érvényesülni. Néhány éve drog- és alkoholproblémáival volt hangos a sajtó - amiért apja magát is hibáztatta-, mára viszont józan életet él és egy kislánya is született. A legifjabb trónörökös, Truman pedig 1995-ben látta meg a napvilágot.

Képek forrása: Rita Wilson Instagram, Colin Hanks Instagram Elizabeth Hanks Twitter Tom Hanks instagram

Denzel Washington - 4 gyerek

 A kétszeres Oscar-díjas színészt beválasztották az ezredfordulós, Y-generáció által legkedveltebb 15 híresség közé is. Több mint harminc éve tartó házasságával Pauletta-val és négy gyerekével Hollywood "jófiújának" számít. Y-generációs gyerekeik már felnőttek és elhagyták a szülői házat. (Bővebben róla itt olvashatsz még.)  Maga is nagycsaládban nőtt fel, ahol a  három gyermek közül ő volt a középső. New York-i Mount Veronban született pünkösdista lelkész édesapjától és kozmetikus édesanyjától. A színész apaként is fontosnak tartja, hogy a hitét gyerekeivel is megossza. A felnőtt gyerekei közül, John is színészkedik. A Ballers című sorozatban játszik, mindemellett hivatásos sportoló, az amerikai foci egyik tehetséges képviselője. Lánya, Olivia pedig nemrég végzett a New York-i Egyetem színművészeti intézményében, és már kapott egy kis szerepet Lee Daniels új tévésorozatában. Malcolm rendezőnek tanul, Katia pedig producernek készül. A 64 éves színész szerint bár nem gyakoroltak rájuk semmilyen nyomást, anélkül is rajonganak a filmekért. 

Képek forrása Denzel Official Facebook Fanpage

Jamie Oliver - 5 gyerek

A sztárszakács feleségével, Joolsszal öt gyermeket nevel: két tinilányt, Poppyt és Daisyt, a 9 éves Petalt, a 7 éves Buddy-t, s az két éve született Rocketet. – Tízből hat pontot adnék magamnak, mint tinédzserek apjának. Azt hiszem, nem vagyok túl jó benne. Főleg mert lányokról van szó – ismerte be tavaly Jamie a Daily Telegraphnak. A brit Sun újságírójának azt is elmondta, hogy öt gyereknél megállnak: “Ez lesz az utolsó. Máskülönben nevetségessé válna ez az egész. Nem is terveztük, és még most sem hiszem el, amikor mondom. A saját családomat is sokkolta a hír.”

Képek forrása: Jamie Oliver Facebook-oldal

Gordon Ramsay - 4 gyerek

Jamie nem az egyedüli nagycsaládos sztárséf Nagy-Britanniában. Gordon Ramsay lecsúszott  családban látta meg a napvilágot, gyerekkárát egy alkoholista apa és heroinfüggő testvér mellett élte le. Ráadásul apja verte az édesanyját, és huszadrangú countryénekesi pályára állt könnyű nőcskékkel csalta meg. A leeendő séf három testvérével költözgetett az egyik szükséglakásból a másikba a hetvenes évek Nagy-Britanniájában, mígnem 19 éves korában szakácskodni kezdett és lassan elkezdte kitanulni a szakma minden csínját-bínját, megalapozva későbbi fényes karrierjét. Ramsay-ék is négy gyermeket nevelnek, sőt, 2016-ban Tanával ötödik babát is terveztek, de sajnos felesége az ötödik hónapban elvetélt, így elvesztették a kisfiúkat. Nagy port kavart a milliárdos séf bejelentése miszerint nem fogja a gyerekeimre hagyni a vagyonát, mert nem akarja, hogy a pénz megrontsa őket. A tini korú gyerekek a telefonszámláikat is a zsebpénzükből fizetik.

Képek forrása: Gordon Ramsay Facebook-oldal

Mark Wahlberg - 4 gyerek

Az Oscar- és Golden Globe-díjra jelölt amerikai színész feleségével Rhea Durhammel 4 gyermeket vállalt.  A 47 éves Wahlberg 2001 óta van együtt a nála 7 évvel fiatalabb Rhea Durhammel, akit nyolc évvel később vett feleségül.  A sztár maga is nagycsaládba született, ám viharos ifjúságot tudhat maga mögött, drogozott, a börtönt is megjárta, talán ezért is tudja értékelni, hogy mostanra szép családja lett: "Igyekszem annyi időt velük tölteni, amennyit csak tudok. Ha forgatok, jön velem az egész család, a feleségem, a négy gyerek és egy nevelőnő. Ha nem forgatok, otthon vagyok velük" -nyilatkozta.

 Képe forrása: Mark Wahlberg Facebook-oldala

Kirk Cameron - 6 gyerek

Az amerikai színész hosszú ideje boldog házasságban él, 6 gyerek apja. Nemrég adták ki Folyamatos növekedés című önéletrajzi regényét, melyből kiderül, hogy gyerekszínészként Golden Globe-díjakat Cameron fejébe zállt elg korán a dicsőség. 17 évesen megismerkedett egy lánnyal, s a találkozást követően sorsdöntő változás történt az életében.( Itt megnézhetsz egy összeállítást róla.) Feleségével 4 vér szerinti és 2 örökbe fogadott gyermekük van. A Focus on Family (Fókuszban a család) keresztény szervezettel együttműködve Cameron előadásokat tart a családi életről és nemrég egy kampányt is elindított, hogy felhívja a szülők figyelmét a digitális szülői felelősségvállalásra. Itt a promóciós film angolul, melynek végén felteszi a nagy kérdést:

Ha mi szülők nem segítünk a gyerekeinknek felkészülni erre a technológiával átszőtt világra, akkor ki fog?

Képek forrása: Kirk Cameron Facebook-oldala

 

Első kép forrása: Jamie Oliver Instagram

  Ha tetszett ez a bejegyzés, látogass vissza újra, illetve nézz be a weboldalra, ahol számos más szuperhasznos írást találsz vagy a Facebook-oldalunkra  is benézhetsz, ahol nyereményjátékok is várnak! Klassz családos képeinket pedig az Instán és a Printeresten tesszük közre.

A bejegyzés trackback címe:

https://happyfamily.blog.hu/api/trackback/id/tr3913658424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása